Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Mikä on E-TUBE?

Shimano E-TUBE -ohjelmisto yhdistää sinut pyörääsi ja auttaa sinua saamaan enemmän irti pyöräilykokemuksestasi.

E-TUBE PROJECT

Shimano E-TUBE PROJECTin avulla voit mukauttaa asetuksiasi langattomasti, päivittää laiteohjelmiston sekä tunnistaa ja korjata virheet.

E-TUBE RIDE

Shimano E-TUBE RIDE tekee älypuhelimestasi kätevän pyörätietokoneen, joka kertoo reaaliaikaiset ajotiedot.

• Muokkaa
    Muokkaa

Muokkaa pyörän asetuksia ajotyylisi mukaan.

• Päivitä laiteohjelmisto
    Päivitä laiteohjelmisto

Tarkista uusimmat julkaisut uusimmilla toiminnoilla.

• Virheiden tarkistus
    Virheiden tarkistus

Tunnista virheet välittömästi ja löydä ratkaisuja.

Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

On aika aloittaa!

Toimenpiteet:

• Toimenpide 1: Lataa sovellus

Lataa E-TUBE PROJECT tai E-TUBE RIDE App Storesta tai Play Storesta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

• Toimenpide 2: Yhdistä pyörään

Kytke Bluetooth päälle ja avaa sovellus. Tämän jälkeen sovellus antaa ohjeet yhteyden muodostamiseksi.

• Toimenpide 3: Aloita muokkaus

Valitse valmiiksi määritetyistä asetuksista tai tee omat asetukset!