United in Gravel is onze oproep aan iedereen, op elk niveau, om eropuit te trekken en te genieten van het leven in het zadel. Het draait allemaal om het bedwingen van die heuvel, het stuiteren over zandpaden en het zoeven over asfalt - of op de beste manier door de stadsjungle te cruisen. Kortom, het plezier van samen fietsen op verbazingwekkende plekken. Bekijk de video en geniet van de schoonheid van het rijden buiten de gebaande paden.

Gravel is samengesteld uit gemalen rots, kwarts en klei - een mengsel dat net zo divers en uniek is als de rijders die worden aangetrokken tot deze tak van sport. We laten een deel van onszelf achter op de sporen die we maken en iedereen mag meedoen, ongeacht je kracht of vaardigheden. Gravelrijden gaat over het creëren van unieke verhalen om te delen en het bouwen aan een gezondere, duurzamere gemeenschap die wordt versterkt door individualiteit.

Of je nu met je beste vrienden gaat rijden na werktijd of in beast-modus gaat bikepacken op een afgelegen trail, je bent buiten en met elke kilometer die je rijdt, wordt je glimlach groter.

Dus trek eropuit, ontdek nieuwe paden en vier samen met ons een wereld United in Gravel.