Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Hvad er E-TUBE?

Shimano E-TUBE softwaren forbinder dig og din cykel. Den hjælper dig at få mest muligt ud af din cykeloplevelse.

E-TUBE PROJECT Cyclist

Ved hjælp af Shimano E-TUBE PROJECT Cyclist kan du trådløst tilpasse dine indstillinger, opdatere firmware, samt finde og udbedre eventuelle fejl.

E-TUBE RIDE

Shimano E-TUBE RIDE app'en gør din smartphone til et praktisk display, så du kan holde øje med dine cykeldata undervejs

• Tilpas
    Tilpas

Tilpas cyklens indstillinger, så de passer til din kørestil

• Opdater firmwaren
    Opdater firmwaren

Find de nyeste opdateringer med de nyeste funktionaliteter

• Fejlfinding
    Fejlfinding

Find fejl med det samme og hent løsninger

Shimano E-TUBE Shimano E-TUBE

Det er tid til at komme i gang!

Gør følgende:

• Trin 1: Hent app'en

Download E-TUBE PROJECT Cyclist eller E-TUBE RIDE fra App Store eller Play Store ved hjælp af din smartphone eller computer.

• Trin 2: Tilslut cyklen

Tænd for Bluetooth, og åbn app'en. Derefter giver app'en dig instruktioner om, hvordan du opretter forbindelse.

• Trin 3: Start tilpasning

Vælg mellem en samling af foruddefinerede indstillinger eller opret dine egne indstillinger!